Zimski turnir NŠ Hoče – Slivnica

Ves vikend je bilo pestro na parketu v športni dvorani Hoče.

NŠ Hoče – Slivnica je organiziriala turnir za selekcija od U9 – U13.

V soboto so nastopile ekipe U 9. Predstavilo se je 10 ekip . Na koncu turnirja je bila na tretjem mestu ekipa NK Malečnika, druga je bila ekipa NK Dogoše, zmagovalna ekipa zimskega turnirja U9 pa je bila domača ekipa NŠ Hoče – Slivnica. Pokal za najboljšega vratarja turnirja je dobil Rene Zorger iz ekipe NK Dogoše, pokal za najboljšega strelca pa je dobil domač igralec Jaša Maričič iz ekipe NŠ Hoče – Slivnica.

V nedeljo dopoldan smo začeli z turnirjem v kategoriji U11. Na tretjem mestu je bila ekipa  NŠ Hoče-Slivnica, druga je bila ekipa NŠ Roho, zmagovalna ekipa zimskega turnirja U11 pa je bila ekipa NK Malečnik. Pokal za najboljšega vratarja turnirja je dobil domač igralec Tai Goznik, pokal za najboljšega strelca pa je dobil igralec Jon Košat iz ekipe NK Malečnik

V popoldanskih urah pa so bili na delu še ekipe v kategoriji U13. Tretje mesto je dosegla ekipa NK Fužinarja, drugo mesto NK Limbuš – Pekre, prvo mesto pa domača ekipa NŠ Hoče – Slivnica. Pokal za najboljšega golmana turnirja je dobil domač vratar Julijan Hraš, pokal za najboljšega strelca pa je dobil igralec Maj Ribič iz ekipe NK Limbuš – Pekre.

Zahvaljujemo se vsem za udeležbo in vrhunsko oddelan turnir..