O nas

Nogometno šolo Slivnica  smo ustanovili z željo, da bi otrokom iz občine Hoče-Slivnica, ponudili kvalitetno vadbo, ki jo vodijo za to usposobljeni trenerji. Nogometna šola tekmuje pod okriljem Medobčinske nogometne zveze Maribor od leta 2013.

NK Slivnica je ob ustanovitvi imela okrog 40 otrok. Od takrat se je število igralcev, selekcij in trenerjev v klubu zelo povečalo. Trenutno v NK Slivnica trenira nekaj več kot 80 otrok, ki so razdeljeni v 7 selekcij od U5 do U15.  V NŠ so začeli prihajati tudi igralci iz okolice, kar je zagotovo posledica dobrega dela v zadnjem obdobju.

Vadba za vse selekcije se odvija na glavnem igrišču v Slivnici. V  zimskem času pa mlajše selekcije trenirajo v OŠ Slivnici,  ter na dveh MultiSport Areni na umetni travi v Rogozi.

Velik poudarek pri delu namenjamo vadbi in spoznavanju pravil nogometne igre z najmlajšimi, tako da redno vabimo in vpisujemo otroke starosti 5 let dalje, s katerimi tekmujemo v tekmovalnih ligah pod okvirom MNZ Maribor.

Naš večletni načrt dela je usmerjen predvsem v delo na igrišču, ki mora postati še kvalitetnejše in bolj načrtovano. Vedno stremimo k visoki kvaliteti treningov, napredku in dobrim rezultatom. Naš glavni cilj, je vzgoja vrhunskega nogometaša, obenem pa nuditi otrokom ogromno zabave, zanimiva druženja in sklepanje novih prijateljstev, ki trajajo za vedno.

Prizadevali si bomo za ustreznost infrastrukturnih pogojev, za vzgajanje in učenje mladih nogometašev in natančno načrtovali ter zagotavljali proračun, ki bo omogočal nemoteno delovanje vseh klubskih dejavnosti, podprtih z modernimi pripomočki.