Novoletni turnir NK Slivnica 2020

Odvijal se je dvodnevni turnir naše nogometne šole. Prvi dan smo spremljali turnir selekcije U9 in U11. Na turnirju selekcije U9 so zmagali NK Jarenina 2, drugo mesto NK Jarenina, tretje mesto NK Pohorje, četrto mesto je osvojila domača selekcija NŠ Slivnica. Selekcija U8 ki je pravtako sodelovala na turnirju U9, je nažalost izpadla proti svojim soigralcem v četrtfinalu.

Turnir selekcije U11 je osvojila Impedanca Maribor, drugo mesto NK Bistrica, tretje mesto pa ekipa NK Lenart. Naši fantje so žal osvojili točko premalo za napredovanje iz skupinskega dela.

Drug dan pa se je odvijal turnir selekcije U7 katerega je osvojila, po zelo napetem boju z domačini, NK Paloma. Drugo mesto je torej osvojila NŠ Slivnica, tretje mesto pa NK Duplek.

Popoldan na turnirju U13 pa je zmagovalec turnirja bila ekipa NK Miklavž. Drugo mesto so osvojili NK Peca, tretje pa domačini NŠ Slivnica.

Kot organizator turnirja se zahvaljujemo vsem sodelujočim ekipam za udeležbo na novoletnem turnirju NŠ Slivnica 2020. Prav tako gre velik HVALA vsem domačim trenerjem, sodnikom, vodstvu kluba in vsem ki so na bilo kakšen način pomagali pri izpeljavi tega turnirja.